שלום וברכה לכולם,
היום אשמח לשתף אתכם בעוד עבודה של שיפור ושידרוג דמות.
הדמות שעליה עבדתי נקראת TERMINATOR T1, מהסרט האחרון בסדרה של שליחות קטלנית, שליחות קטלנית - התעוררות.
הדמות היא בעצם הרובוט הראשון בסדרת הייצור של סקיי-נט, למי שמכיר את הסיפור. על רגל אחת סקיי-נט זו בינה מלאכותית שהשתלטה על כל המאגרים של הצבא ויצרה צבא של משמידנים נגד האנושות.
לפרטים נרחבים לחצו על השמות למטה:
חברת Playmates, הוציאה לשוק את דמויות הצעצוע של הסרט. הT1 הינה דמות פשוטה, גוף רובוט על גלגלים וכשמסיעים את הגוף החלק העליון עם התותחים מסתובב. כמו כן התותחים הם בעצם טילי פלסטיק שלחיצה על כפתור בצד גורמת להם לעוף.
הדמות מהסרט נראית כך:
הדמות של חברת PLAYMATES נראית כך:
מצאו את ההבדלים בין המקור של הסרט לדמות צעצוע.
אני החלטתי שאני משדרג את הדמות בעזרת צביעה מחדש ותוספת של תותחים רבי קנים במקום התותחי טילים הקיימים.
תהליך העבודה:
- פרקתי את הדמות לחלקים.
- חתכתי את הבסיס של תותחי טילים בעזרת מכשיר חיתוך הנקרא דרמל (הסבר על הכלי בהמשך).
- קניתי ספריי צבע אפור (פריימר), ואיתו צבעתי את כל החלקים באפור בסיס.
- קניתי ספריי כרום, ואיתו צבעתי את כל החלקים עד לקבלת מראה כרום מתכתי.
- במקום התותחי טילים שפירקתי הוספתי תותח רב קני שקניתי מחנות הובי.
- הרכבתי את החלקים.
- בעזרת טושי צביעה מיוחדים לדגמים, צבעתי חלקים שונים בגוף הדמות בכדי להבליט ולשפר את המראה.
ואלו התוצאות של העבודה:
כך קיבלתי דמות משודרגת ויפה יותר.
3 תגובות:
המודל של הסרט לעומת הצעצוע, נראה קצת חסר. דוקא הצעצוע נראה טוב יותר, למרות שאני חושב שאלו זוויות שונות, מאחר ובמודל לא רואים את הזרוע עם הציר והזחל. כך או כך, הצעצוע עדיין נראה טוב יותר.
מבחינת הסרט, הסרט הרביעי היה מוצלח הרבה יותר מהשלישי, שאותו אני מכחיש. סרט מעולה + הופעת אורח קצרצרה וממוחשבת של שוורצנגר.
העבודה שלך מעולה, התותחים שהרכבת מוצלחים הרבה יותר מהמקוריים שהגיעו עם הצעצוע והצביעה ממש מחיה את הרכב הזה.
כתיבה יפה ואחלה תמונות, מחכה לראות עוד!
אלון סחה על העבודה הצעצוע נראה הרבה יותר טוב והוא נראה כאילו שככה קנית אותו מדהים!
כמה זמן לקח לך לצבוע אותו?
שלומות וברכות,
אכן איתמר הדמות שלי קיבלה צורה אחרת לגמרי ומשופרת, ואני שמח עם התוצאות.
לשאלתך אלי, את העבודה עשיתי בחלקים במשך שבוע. הצביעה מצריכה זמן ריפוי (זמן בו הצבע מתייבש כמו שצריך) כדי לאפשר זמן עבודה.
וכמובן שיש המון חוסר סבלנות ורצון לסיים כדי לראות את התוצאה הסופית.
הוסף רשומת תגובה